3D-tulosteet

Tulostettavat tuotteet toimitetaan asiakkaan vaatimusten mukaisina. 3D Partnersin kautta saat kokonaistoimituksen, joka sisältää kaikki vaadittavat työvaiheet: tulostus, koneistus ja muut jälkityövaiheet, mittapöytäkirjat ja tarvittavat todistukset. Teemme yhteistyötä eurooppalaisten alan johtavien toimijoiden kanssa, joilla on vuosien kokemus teollisesta metallien 3D-tulostamisesta. Tämä takaa palvelumme laadun, ja saat parhaan hyödyn uuden tekniikan hyödyntämisestä. Tulostettavan kappaleen max. koko on X250 Y250 Z280.
» katso tietoa materiaaleista

Konsultointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme konsultointipalvelua metallien 3D-tulostamisen mahdollisuuksien selvittämiseen. 3D Partnersin kautta saat parhaan asiantuntija-avun kun suunnittelet metallien 3D-tulostamisen hyödyntämistä. Kerro meille ideastasi niin saat asiantuntija-arvion toteuttamiskelpoisuudesta. 3D Partnersilla on käytössään laaja-alainen kokemus metallien tulostamisesta teollisessa mittakaavassa.


Suunnittelupalvelut

Useinkaan ei ole järkevää tulostaa suoraan perinteisin menetelmin valmistettavaksi suunniteltua tuotetta. 3D Partnersin kautta saat suunnittelupalvelut, joiden avulla hankkeestasi saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti. Suunnittelussa täytyy ottaa huomioon tekniikan avaamien mahdollisuuksien lisäksi myös muutamat rajoitteet. 3D Partnersilla käytössä olevan kokemuksen myötä on mahdollista onnistua kerralla.


Koulutukset

3D Partners järjestää metallien 3D-tulostamisen koulutukset . Ne räätälöidään toimialan ja henkilöstöryhmän mukaan. Tavoitteena on että koulutuksen jälkeen osallistujilla on hyvä kuva ja kattavat perustiedot uuden tekniikan hyödyntämismahdollisuuksista.